OnderwijspraktijkRoosendaal JEUGD
                          Zakelijk
Duits: Kennis van de Duitse taal is erg belangrijk voor ons bedrijfsleven. Heb je Duits nodig om alleen maar de telefoon aan te kunnen nemen of moet je ook onderhandelen met onze oosterburen? Voor alle niveaus en vaardigheden (bijv. conversatie of schrijfvaardigheid) in de Duitse taal kun je bij ons terecht. De lessen worden op maat gemaakt! Het beoogde leerdoel wordt op deze manier zeer snel bereikt! Per oktober 2018 kun je ook kiezen voor een vast lessenpakket op thema. De lesstof ligt van te voren vast. Deze lessen worden dus in een bepaald tempo gegeven, hier wordt dus geen rekening gehouden met jouw snelheid van leren. Je krijgt per les te horen wat je voor de volgende les als huiswerk geleerd moet hebben om mee te kunnen met de lesstof. Hier heb je dus minder vrijheid dan in de lessen die op maat worden gemaakt. In principe worden de lessen individueel gegeven. Wil je echter samen met collega’s Duits leren, dan is dat zeker mogelijk.
De lessen kunnen zowel in de praktijk worden gegeven, als bij jullie op het bedrijf; incompany. Daarnaast is het voor grammatica en schrijfvaardigheid mogelijk de lessen online te volgen. Je krijgt uitleg, oefeningen en feedback via de e-mail. Je hebt dus meer vrijheid om je lessen te maken wanneer het je uitkomt. Echter het is geen vrijheid
OnderwijspraktijkRoosendaal | De Lind 11 | 4709 RJ Nispen | Tel: +31165538751
De lessen kunnen zowel in de praktijk worden gegeven, als bij jullie op het bedrijf; incompany. Daarnaast is het voor grammatica en schrijfvaardigheid mogelijk de lessen online te volgen. Je krijgt uitleg, oefeningen en feedback via de e-mail. Je hebt dus meer vrijheid om je lessen te maken wanneer het je uitkomt. Echter het is geen vrijheid blijheid. Aan elke onlineles zit een deadline!